Samsom Installaties staat in de succesvolle traditie van totaalinstallateurs, waarvan de oprichter is begonnen in 1948. Door altijd kwaliteit te leveren is dankzij positieve mond tot mond reclame een groot klantenbestand met tevreden particuliere klanten, zakelijke klanten, VvE’s en woningbouwverenigingen opgebouwd. Door deze toename van het aantal klanten hebben wij een nieuwe vestiging geopend, zodat wij onze klanten de beste service kunnen blijven geven. Zo zijn wij nu gevestigd in Nieuwer ter Aa (Utrecht) en in Alblasserdam (Zuid-Holland).

Als totaalinstallateur kunt u bij ons terecht voor al uw technische werkzaamheden, van het onderhoud aan uw cv-ketel tot het vervangen van een lamp. Hiernaast zijn wij erg actief met energiebesparende oplossingen. Zo leveren en plaatsen wij zonnepanelen en regelen wij de cv-installatie van klanten in. Dit zorgt vaak voor een flinke besparing op de energierekening.

Verder staat service bij ons centraal. Als u een onderhoudscontract bij ons heeft, staat onze totaalinstallateur bij cv-storingen binnen 24 uur voor u op de stoep. Bij warmwater klachten is dit binnen 48 uur het geval. Hierdoor is uw klacht binnen enkele ogenblikken opgelost, ook in het weekend. En met een onderhoudscontract van ons is dit vaak nog kosteloos ook.

Kortom: voortaan heeft u aan één totaalinstallateur genoeg. U belt, en wij staan direct voor u klaar. Snel, vakkundig en betrouwbaar, en dat is voor u wel zo’n prettig gevoel.

Wij staan bekend om drie belangrijke punten!

Totaalinstallateurs

Bij ons kunt u terecht voor vrijwel al uw technische werkzaamheden. U bent dus voortaan geen tijd meer kwijt aan het zoeken van een geschikte partner. Wij staan altijd voor u klaar!
Lees meer

Betrouwbaar en persoonlijk

Als u ons nodig heeft, zijn we er. Onze medewerkers lossen uw probleem snel en vakkundig op. Wij bieden altijd de oplossing die het best bij u past. Wij kennen onze klanten en zij kennen ons.

Maatschappelijk verantwoord

Omdat wij graag een positieve bijdrage leveren aan de wereld waarin we leven, besteden wij veel aandacht aan energiebesparende oplossingen. Ook geven we stagiairs graag de kans om bij ons het vak te leren onder begeleiding van ervaren collega’s.
Lees meer