Waarom een contract?

Voor het onderhoud van uw cv-installatie kunt u bij Samsom Installaties een onderhoudscontract afsluiten. Hiermee heeft u de zekerheid dat Samsom Installaties 24/7 voor u klaarstaat om uw storingen te verhelpen, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over onverwachtse kosten. Zo bent u zeker van topservice, wanneer u het nodig heeft. De totaalinstallateurs van Samsom Installaties staan voor u klaar.

Meerdere cv-installaties

Ook wanneer u een zakelijke klant, een VvE of een woningbouwvereniging bent, waarbij meerdere cv-installaties onderhouden dienen te worden, bent u bij ons aan het goede adres. Wij stellen op basis van de gewenste diensten een aanbieding op, specifiek voor uw situatie. Vraag ons naar de mogelijkheden en ondervind de vele voordelen. Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Neem gerust contact op met onze klantenservice.

Onderhoudscontract afsluiten?

Bent u geïnteresseerd in één van onze onderhoudscontracten? Dat is fantastisch!

U kunt tijdens kantooruren altijd met onze adviseurs hierover spreken, zodat u uiteindelijk het juiste contract kiest, wij helpen u hier graag mee! Vervolgens krijgt u het contract via de mail opgestuurd. En kunt u er vervolgens voor kiezen om het ondertekende contract in te scannen en via de mail te sturen naar info@samsom.nu of om het contract via de post te versturen naar: Ruwielstraat 20, 3626 AJ te Nieuwer Ter Aa.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact.

Onderhoudscontract afsluiten?