Heeft u een storing, wilt u uw cv-ketel laten onderhouden of wilt u een andere klus laten uitvoeren? Of heeft u vragen over wat Samsom Installaties voor u kan betekenen? De klantenservice van Samsom Installaties staat voor u klaar!

Bel:        088 – 0 400 600
E-mail:  info@samsom.nu

U kunt ook gebruik maken van ons contactformulier

Openingstijden

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 17:00 te bereiken. Buiten deze kantooruren wordt u in geval van storing of dergelijke spoedgevallen doorgeschakeld naar de dienstdoende totaalinstallateur.

Heeft u een contract? Dan staat onze totaalinstallateur bij warmwater klachten binnen 48 uur bij u op de stoep. In geval van cv-storingen staat onze totaalinstallateur dan zelfs binnen 24 uur bij u op de stoep. Hierdoor hoeft nu nooit lang in de kou te zitten, ook niet in het weekend. Want ook in het weekend staan wij voor u klaar! Dit noemen wij 24/7 service.

Onderhoudscontract

Door het onderhoud aan uw cv-ketel jaarlijks te laten uitvoeren, minimaliseert u de kans op storingen. Wanneer u bij ons een onderhoudscontract afsluit, zijn de kosten van een servicebezoek vaak nog kosteloos ook. Afhankelijk van het contract worden zelfs onderdelen kosteloos vervangen. Zo hoeft u zich minder zorgen te maken over onverwachtse kosten. Neem een kijkje door onze onderhoudscontracten en zie de voordelen van het afsluiten van een onderhoudscontract bij Samsom Installaties.

klantenservice