Verwarming en warm water zijn belangrijk voor uw comfort in huis. Het is daarom belangrijk dat u de zekerheid heeft dat uw cv-installatie werkt wanneer dat moet. Een cv-installatie moet voor u werken, en niet andersom.

CV-installaties

Deze zekerheid is het grootst bij een kwalitatief goede cv-installatie passend bij uw huis of gebouw. Samsom Installaties helpt u graag bij het maken van deze keuze. Afhankelijk van uw situatie geven wij onafhankelijk en vrijblijvend advies, waarop wij voor u de gewenste cv-ketel plaatsen. Uw wensen en behoeften worden meegenomen in dit advies om op die manier tot de voor u beste oplossing te komen. Zo weet u zeker dat u een weloverwogen beslissing kunt nemen!

Lees meer over cv-installaties en wat Samsom Installaties voor u kan betekenen

Onderhoud

Ook al heeft u een goede cv-installatie passend bij uw huis of gebouw, het is nu eenmaal een installatie waar gas, water en elektriciteit samenkomen. Naast de kans op storingen kunnen hierdoor ook gevaarlijke situaties ontstaan. Neem geen enkel risico en laat uw cv-installatie onderhouden door de erkende totaalinstallateurs van Samsom Installaties. Hierdoor behoudt uw cv-installatie het maximale rendement en verkleint u de kans op storingen. Ga voor zekerheid!

Lees meer over onderhoud en wat Samsom Installaties voor u kan betekenen

Besparen

Over het algemeen kost een cv-installatie geld met als tegenprestatie een stuk comfort. Met Samsom Installaties kunt u echter besparen op deze kosten. Zo plaatst Samsom Installaties niet alleen de cv-installatie, maar regelt deze ook voor u in wat zorgt voor een flinke besparing op uw gasverbruik. Er zijn verder nog meer mogelijkheden om te besparen op uw gasverbruik zonder daar flink in te hoeven investeren. Samsom Installaties regelt het voor u!

Lees meer over besparen en wat Samsom Installaties voor u kan betekenen

cv-installaties foto